Jobba hos BannerBuddy - BannerBuddy.se - Display ads, DOOH, html5 banners
i söker dig som har en stark känsla för färg och form. Du är både kreativ och ambitiös har jobbat med animation i form av html5 och video sedan tidigare. Du kommer kommunicera tätt med kunder via mail och telefon på svenska och engelska. Du får gärna ha några års erfarenhet av bannerproduktion och känna till olika annonsnätverk såsom Adform, GDN och DoubleClick med flera.
Photohop, Illustrator, Html & CSS, Javascript, Animate CC, After Effects
2880
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2880,vcwb,vcwb-ver-1.9,wp-featherlight-captions,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Vi söker en webbdesigner

BannerBuddy är ett litet företag med stora kunder och med ambitionen att växa stadigt under 2019.

Följ med oss på resan som BannerBuddys nya webbdesigner!

Vad tjänsten innebär

Vi söker dig som har en stark känsla för färg och form. Du är både kreativ och ambitiös har jobbat med animation i form av html5 och video sedan tidigare. Du kommer kommunicera tätt med kunder via mail och telefon på svenska och engelska. Du får gärna ha några års erfarenhet av bannerproduktion och känna till olika annonsnätverk såsom Adform, GDN och DoubleClick med flera.

Vad vi gärna ser att du kan och älskar:

Photohop

Illustrator

Html & CSS

Javascript

Animate CC (Stort plus)

After Effects (Stort plus)

Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Anställningsform

Deltid (25% – 50%), Tillsvidare

Lön

Fast månads- eller timlön

Fyll i och ansök här